nelleWij, Bernard en ik wonen nu bijna 1 jaar op het Dorpslandgoed Eemgoed in Oosterwold. Wonen in de prachtige stad Gouda, is toch écht wel anders dan de klei in de polder. Deze stap is bewust gezet en nog nooit van mijn leven heb ik zo vaak rubberen laarzen gedragen. Ondertussen genieten we van de rust in het buitengebied, de mensen, de ongekende mooie luchten, roofvogels, reeën, vossen enz. enz. Er valt nog zoveel te ontdekken in en rondom Almere.

In een dorp in noord Limburg ben ik geboren en getogen en woon inmiddels al ruim 35 jaar in het “westen van het land” . Mijn achtergrond met de zachte “ G “ blijf je horen. Ik heb een HBO achtergrond en in mijn werkzame leven heb ik functies vervuld als manager, leidinggevende, trainer, coach, in zowel de gezondheidszorg, welzijnssector en in een commerciële werkomgeving. Een veelzijdige en kleurrijke carrière, iets waar ik met veel plezier op terug kijk.

En dan is het heel prettig als je met vervroegd pensioen kunt gaan, om letterlijk meer tijd te krijgen voor je familie, vrienden, kennissen en hobby’s. We genieten verder als trotse opa en oma van onze bonus kleinzoon en ( bijna) kleindochter

Meer vrije tijd geeft mij ook de gelegenheid om me te gaan toeleggen op fotografie. Veel cursussen en workshops volgen, diverse keren mee gedaan met het clubmentoraat bij de fotokring in Gouda. Veel geleerd, maar er valt nog zo….veel te leren en ontdekken binnen de fotografie. Op een of andere manier probeer ik fotografie ook te combineren met een sociaal doel. Om deze reden ben ik jaren verbonden geweest aan het hospice in Gouda en Waddinxveen. Ongetwijfeld komt er in Almere iets op mijn pad.

Diverse genres binnen de fotografie spreken me aan, bijvoorbeeld straatfotografie, landschapsfotografie , maar ook creatieve en documentaire fotografie, portretten met natuurlijk licht is fascinerend om te doen. Ik vind het fijn om me bij Fotolinie aan te sluiten, samen doe- dingen te doen, leren van elkaar, foto’s bespreken en zeker niet te vergeten het sociale aspect. Graag wil ik ook mijn bijdrage leveren aan en bij Fotoline.

Almere, 9 december 2022.

Notice: No Images or Galleries Found